Welkom in mijn gastenboek

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Naar aanleiding van een meterwisseling via Enexis, heeft de aardlekschakelaar het begeven. Ik zat zonder stroom. Rob heeft, naar volle tevredenheid, het electriciteitsgedeelte bij mijn ouders verzorgd. Hij heeft mij heel goed geholpen. Niet alleen door zijn vakkundigheid en deskundigheid, maar ook met zijn dienstverlening en zijn service. Ik zou Rob van Venrooij aan iedereen willen aanbevelen. Bedankt Rob!

Rozina Quaedvlieg - 21-03-2017 - 18:47

Ten gevolge van een explosie moest vorig jaar onze gevel vervangen worden. Rob kwam via onze aannemer in beeld en heeft alle elektra aan de voorgevel opnieuw aangelegd. Tijdens de renovatie kwam meer werk op hem af. Ongelooflijke hoe flexibel en vakbekwaam Rob is.
Ik kan Rob zeker aanbevelen of het nu om een grote, kleine of lastige klus gaat!!!!
Rob bedankt.

Monique - 31-08-2016 - 10:52

Tijdens het afgelopen half jaar heeft Rob bij onze grote verbouwing de elektrische installatie voor zijn rekening genomen. Van een geheel nieuwe inrichting van de meterkast en het aanleggen en vernieuwen van het elektriciteitsnetwerk tot en met het aansluiten van alle verlichting en vaste elektrische apparaten. Hierbij heeft hij een groot vakmanschap aan de dag gelegd. Wij vonden het ook zeer prettig dat Rob heel flexibel was en zijn werkzaamheden naadloos inpaste in het bouwschema, desnoods ook buiten de normale werktijden om. Ook voor overleg nam hij ruim de tijd.
Het eindresultaat is prachtig geworden. Kortom wij kunnen Rob iedereen aanbevelen.

Huub en Ellen Vankan - 11-01-2015 - 14:06

Rob heeft ons huis na een felle blikseminslag geheel voorzien van nieuwe elektra (nieuwe meterkast, bedrading (incl. contactdozen)van de zolder tot de kruipruimte en buiten in de tuin). Dit alles heeft hij zeer vakkundig gedaan. Niets is hem te veel. Rob is enthousiast en vriendelijk. Iedere elektro-wens werd goed en vakkundig afgehandeld. Rob hartelijk dank. Een aanrader voor iedereen die een elektrotechnische klus heeft te klaren.

Hans en Marja Kasperski - 24-12-2014 - 17:21

Rob is een uitstekende vakman die bij ons een groepenkast heeft geplaatst.Prima service door uitleg en nazorg.
Ook de prijs en kwaliteitsverhouding is dik in orde.
Blij dat we met jou in zee zijn gegaan.

Cor en Marianne Bloem Landgraaf

C.E.J.Bloem - 24-12-2014 - 00:55


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »