Welkom in mijn gastenboek

Bericht schrijven >

Naar aanleiding van een meterwisseling via Enexis, heeft de aardlekschakelaar het begeven. Ik zat zonder stroom. Rob heeft, naar volle tevredenheid, het electriciteitsgedeelte bij mijn ouders verzorgd. Hij heeft mij heel goed geholpen. Niet alleen door zijn vakkundigheid en deskundigheid, maar ook met zijn dienstverlening en zijn service. Ik zou Rob van Venrooij aan iedereen willen aanbevelen. Bedankt Rob!

Rozina Quaedvlieg
Ten gevolge van een explosie moest vorig jaar onze gevel vervangen worden. Rob kwam via onze aannemer in beeld en heeft alle elektra aan de voorgevel opnieuw aangelegd. Tijdens de renovatie kwam meer werk op hem af. Ongelooflijke hoe flexibel en vakbekwaam Rob is.
Ik kan Rob zeker aanbevelen of het nu om een grote, kleine of lastige klus gaat!!!!
Rob bedankt.


Monique
Tijdens het afgelopen half jaar heeft Rob bij onze grote verbouwing de elektrische installatie voor zijn rekening genomen. Van een geheel nieuwe inrichting van de meterkast en het aanleggen en vernieuwen van het elektriciteitsnetwerk tot en met het aansluiten van alle verlichting en vaste elektrische apparaten. Hierbij heeft hij een groot vakmanschap aan de dag gelegd. Wij vonden het ook zeer prettig dat Rob heel flexibel was en zijn werkzaamheden naadloos inpaste in het bouwschema, desnoods ook buiten de normale werktijden om. Ook voor overleg nam hij ruim de tijd.
Het eindresultaat is prachtig geworden. Kortom wij kunnen Rob iedereen aanbevelen.

Huub en Ellen Vankan
Rob heeft ons huis na een felle blikseminslag geheel voorzien van nieuwe elektra (nieuwe meterkast, bedrading (incl. contactdozen)van de zolder tot de kruipruimte en buiten in de tuin). Dit alles heeft hij zeer vakkundig gedaan. Niets is hem te veel. Rob is enthousiast en vriendelijk. Iedere elektro-wens werd goed en vakkundig afgehandeld. Rob hartelijk dank. Een aanrader voor iedereen die een elektrotechnische klus heeft te klaren.

Hans en Marja Kasperski
Rob is een uitstekende vakman die bij ons een groepenkast heeft geplaatst.Prima service door uitleg en nazorg.
Ook de prijs en kwaliteitsverhouding is dik in orde.
Blij dat we met jou in zee zijn gegaan.

Cor en Marianne Bloem Landgraaf

C.E.J.Bloem
Rob, je hebt de klus voor meer dan 100% uitgevoerd, een dikke 10.
Ik ben het met de eerdere bezoekers van je gastenboek volledig eens.
Bedankt en veel succes.
leon schoonbrood

leon schoonbrood
Beste Rob,
Woorden schieten te kort om aan te geven hoe vakbekwaam jij het elektrotechnisch installatiewerk, met name het monteren van een nieuwe groepenverdeler, in ons huis hebt verricht. Je bent een enthousiaste, betrouwbare professional en een zeer sympathieke kerel met een goed humeur. Je houdt je perfect aan de afspraken, bent stipt op tijd, hebt een luisterend oor en doet alles in goed overleg met de klant. Rob, jij bent een voorbeeldig zzp’er! Jammer dat wij geen klus meer voor je hebben.
José en Rino Mestriner uit Brunnssum.


José en Rino Mestriner
Bedankt voor het gebruiksklaar maken van het fornuis. Mijn moeder vreesde al dat de honden de hele week niet konden eten.;) Binnenkort krijg ik in mijn huis een nieuwe badkamer, zal je zeker bij de huisbaas aanbevelen. Nancy Smits

Nancy Smits
Onlangs heeft Rob een compleet nieuwe groepenkast geplaatst.
Rob onderscheidt zich door het nakomen van afspraken, het maken van een duidelijke offerte, een goede prijs en door het werk vakkundig en snel uit te voeren. Ik kan hem bij iedereen die een elektrotechnisch klus heeft van harte aanbevelen. Het werk wat Rob aflevert is gewoon uitstekend.

Frans Herings
Sinds kort zijn mijn vrouw en ik vanuit Alkmaar in Hoensbroek komen wonen. Ik heb Rob ingeschakeld om voor ons de elektrische installatie aan te passen. Voor de nieuwe keuken moest er het een en ander aangepast worden, dus gelijk ook maar een nieuwe meteropstelling. Rob heeft deze klus op uitstekende wijze uitgevoerd, wij zijn dik tevreden over het geleverde werk en de wijze waarop. Prima bedrijf dat Rob runt. Van ons krijgt hij een tien! Wij bevelen hem bij iedereen aan die die leest!

Dick Himpers


Bericht schrijven >