Welkom in mijn gastenboek

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Hoi Rob en vooral een ieder die dit leest!!!
Rob kenmerkt zichzelf als een professional. Hij is vakbekwaam, ongelooflijk betrouwbaar en daarbij ook een aimabele, sympathieke kerel. Als peroon zou hij " de ideale schoonzoon " kunnen zijn. Wij hebben diverse malen een beroep op hem gedaan. Niet alleen wat betreft geplande werkzaamheden, maar ook in "panieksituaties". Altijd kun je een beroep op hem doen. Hij verricht zijn werk vakkundig. Zoals een bekend t.v. programma: ROB VERDIENT EEN WARME DOUCHE !
Een ieder kan ik hem aanbevelen. Rob, ik ben als linkshandig persoon ongelooflijk blij dat ik altijd een beroep op jou kan doen. Ook namens mijn vrouw, hartelijk dank. Groeten van Henk.

Henk Buyink - 13-08-2012 - 10:45

op 7 oktober 2011 werden we geconfronteerd met een grote waterschade in onze woning, ook de elektriciteit was geheel uitgevallen.
We hebben toen Rob van Venrooy gebeld en hij heeft meteen een noodvoorziening aangebracht.
Na onderzoek bleek dat de gehele installatie vervangen moest.
Rob heeft dit keurig gedaan, we zijn hem dan ook zeer erkentelijk hiervoor. Rob, dank je wel!

Marlies en Jules Otten - 13-08-2012 - 10:45

Hoi Rob, met dit berichtje wil ik je bedanken voor het electro technische gedeelte van mijn nieuwe keuken. De aansluitingen/groepenkasten zien er super uit en alles werkt prima (zoals verwacht). Voor mij een adres om weer terug te komen! Groetjes André

André Nowak - 13-08-2012 - 10:45

Na vele uren volhardend zoeken naar de bron, snel en vakkundig herstel van doorgebrand kabelwerk. En dat vlak voor de Kerst. Overal weer licht en de vaatwasser doet het ook. TOP!

Edwin Verhulst - 13-08-2012 - 10:45

Nieuwe groepenkast geplaats.
Eerste klas vakwerk geleverd.
Zijn zeer tevreden en zullen indien nodig weer een beroep op Rob Venrooij doen.
Bedankt.

Fam.J.Quaedvlieg - 13-08-2012 - 10:45


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »