Welkom in mijn gastenboek

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Rob, je hebt de klus voor meer dan 100% uitgevoerd, een dikke 10.
Ik ben het met de eerdere bezoekers van je gastenboek volledig eens.
Bedankt en veel succes.
leon schoonbrood

leon schoonbrood - 01-10-2014 - 22:13

Beste Rob,
Woorden schieten te kort om aan te geven hoe vakbekwaam jij het elektrotechnisch installatiewerk, met name het monteren van een nieuwe groepenverdeler, in ons huis hebt verricht. Je bent een enthousiaste, betrouwbare professional en een zeer sympathieke kerel met een goed humeur. Je houdt je perfect aan de afspraken, bent stipt op tijd, hebt een luisterend oor en doet alles in goed overleg met de klant. Rob, jij bent een voorbeeldig zzp’er! Jammer dat wij geen klus meer voor je hebben.
José en Rino Mestriner uit Brunnssum.

José en Rino Mestriner - 05-06-2014 - 00:13

Bedankt voor het gebruiksklaar maken van het fornuis. Mijn moeder vreesde al dat de honden de hele week niet konden eten.;) Binnenkort krijg ik in mijn huis een nieuwe badkamer, zal je zeker bij de huisbaas aanbevelen. Nancy Smits

Nancy Smits - 10-06-2013 - 18:03

Onlangs heeft Rob een compleet nieuwe groepenkast geplaatst.
Rob onderscheidt zich door het nakomen van afspraken, het maken van een duidelijke offerte, een goede prijs en door het werk vakkundig en snel uit te voeren. Ik kan hem bij iedereen die een elektrotechnisch klus heeft van harte aanbevelen. Het werk wat Rob aflevert is gewoon uitstekend.

Frans Herings - 22-01-2013 - 19:40

Sinds kort zijn mijn vrouw en ik vanuit Alkmaar in Hoensbroek komen wonen. Ik heb Rob ingeschakeld om voor ons de elektrische installatie aan te passen. Voor de nieuwe keuken moest er het een en ander aangepast worden, dus gelijk ook maar een nieuwe meteropstelling. Rob heeft deze klus op uitstekende wijze uitgevoerd, wij zijn dik tevreden over het geleverde werk en de wijze waarop. Prima bedrijf dat Rob runt. Van ons krijgt hij een tien! Wij bevelen hem bij iedereen aan die die leest!

Dick Himpers - 13-08-2012 - 10:45


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »